torsdag 17. juli 2008

Google my pony

JA! jeg har endelig skjønt hvordan man skriver innlegg her. MEN ikke hvordan man legger ut bilder så dette blir ikke helt regnbue.

For de som er glad i ponnyer:

http://www.jentespill.no/index.php?action=playgame&gameid=145 dette er et ganske lite morsomt spill, jeg har spillt det selv, som omhandler ponnyer. Men det er vel verdt å nevne at ponnyene egentlig ikke ser ut som vanlige ponnyer, men der ganske pene om man legge inn litt godvilje.

Men i og med at bloggen tross alt heter RIDE my pony, så er det jo greit med noe mer enn tips om sider å spille ponnyspill på. Jeg kom over denne nettsiden når jeg googlet pony, for de av dere som liker bilder, eller kanskje lurer på hvordan man skal tilfredsstille en mannlig ponny kan denne siden være svært så opplysende:

http://www.ponysex.net/

ellers har jeg også fått opp en link der man får vite hvordan man lager en enkel ponytail for de som ikke føler seg helt stødige på den fronten:

http://www.youtube.com/watch?v=dsabcVRcWa8

Det får være alt for denne gang om min kjennskap til hvilke nettsider du får opp om du googler pony.

PS: sær nettside, noen liker katter bedre enn ponnyer

http://images.google.no/imgres?imgurl=http://www.wan-leatonks.net/Jackson-pony-w.jpg&imgrefurl=http://www.wan-leatonks.net/gallery.html&h=297&w=360&sz=13&hl=no&start=122&um=1&tbnid=CqwxwOiYYNeyIM:&tbnh=100&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dride%2Bmy%2Bpony%26start%3D108%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dno%26sa%3DN

Ingen kommentarer: